FormentorMunicipi

Botellot constant al Mirador de la Creueta

"Això no fa més que embrutar la imatge que es dóna als visitants"

Ja fa gairebé unes dues setmanes, pot ser coincidència amb l’inici del mes d’agost i amb l’arribada de turisme nacional que estiueja, sobretot, al Port de Pollença, que cada horabaixa es concentren desenes de joves al Mirador de la Creueta i hi fan botellot “i no són d’aquí”, ens expliquen els encarregats del bar del Mirador.

Música, alcohol, menjar i festa és en el que hi ha en aquest indret tan conegut i visitat pels turistes quan ja passen les 19h i, per tant, s’obre l’accés al trànsit. La imatge del dia de després pel matí: “papereres i contenidors que vessen residus, botelles d’alcohol i envasos que, com que no passa el camió d’escombraries cada dia, romanen dos dies amb rebuig acumulat”, ens conten els mateixos, “i això no fa més que embrutar la imatge que es dóna als visitants”, afegeixen.

Vídeo de la festa que es munta al Mirador de la Creueta//
Font: RRSS

Ja fa bastants dies que han contactat amb la Policia per cercar un remei i posar punt i final a aquesta situació, però, malauradament, tot segueix igual i sense solució. A més, han contat que al seu negoci no els afecta de forma directa, però “veure que la gent puja allà a fer botellot i a beure alcohol quan nosaltres, aquí, no en podem vendre, no és de grat. Tot i així, el que més ens molesta és la mala imatge que dónem cap al turisme“.

Per la seva part, des de la Policia Local de Pollença asseguren que “hi estam fent feina però no ho podem arreglar d’un dia per l’altre” i han afegit que ja han donat avís també a Medi Ambient i a la Guàrdia Civil. A més, davant la denúncia que alguns han fet sobre l’acumulació de residus, els municipals han assegurat que “el servei de recollida ens ha informat que les escombraries que hi ha no són més que les d’una situació normal”.

A continuació vos deixam imatges de com queden alguns dels contenidors al dia següent, una imatge que “espanta” als visitants.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button