MunicipiPollença

Els bars de Pollença tancaran el capvespre de dia 2 d’agost

Enguany es seguirà el mateix protocol que l'any passat

Fa uns dies, que des de l’Ajuntament de Pollença ja es qüestiona la idea de tancar els bars dia 2 d’agost. I així, actuar de la mateixa manera que es va fer l’any passat amb “bons resultats”. En aquests moments, ens trobem en una situació de reactivació turística al municipi on es veu moviment pel poble i els restaurants. Per això, segons han explicat des de l’Ajuntament, alguns restauradors “no volen arriscar-se a perdre el que queda de temporada per dues hores obert dia 2 d’agost”.

El regidor de festes, Josep Pons, ens ha explicat que ahir varen fer una reunió on acordaren que els bars romandran tancats de “16.30 a 19.30 hores del capvespre“. Així, com l’any passat, pretenen evitar les hores més intempestives, on podria haver-hi més aglomeració.

Actualment ens trobem en 68 casos actius per Covid-19 al nostre poble. Per això, a aquestes festes ha d’haver responsabilitat.

Mostra més

Articles relacionats

3 comentaris

  1. Per llogar cadirates.
    No és graibla. Festa a voler a C’an Excarigo. 3 días saquits. I el día de la Patrona. Tot deu a casa.
    El guiris primer. Amb la plaça que fa vomitera. No mos representa als pollencins. Aquest plaza.
    On es la regidora de Salut?
    Per què no es capaç de demanar o posar una carta el PAC per fer proves Covit.
    I el possibles infectats: mares amb nados amb braços, gent major seguda al seu tacataca. Altre gent seguda a la cera, un jugo o una vergonya?
    Espero que la seva vergonya, siqui un poc meis aquesta festa i no es tant difícil posar una carpa al lloc dels coches aparcas i els pollencins, no siguin tratas con animals perdus per un carrer al costat del PAC.
    Una carpa i unas cadirars per no seure a la serà.
    Gracias Sr. BATLE I SR . vacuna amb que els altres. Segur que voltors no vàreu esta tiras a la cera .

  2. Espero aquest any, també tanquin. Tots els bar i restaurants del Municipi, ja que el any passa’t sólo feren tancar els del nucli urbà de Pollença.
    O u moll , ja són independents .
    Visca Pollença lliure de caras duras.

Back to top button