Municipi

Santa Aina, Sant Joaquim i, també, el Dia dels Padrins

Un dia per homenatjar a la gent major i agraïr-lis el seu paper

Avui, 26 de juliol, amb Santa Aina i Sant Joaquim han arrecant les festes de la Patrona de Pollença. Però més enllà d’això, avui també és el Dia dels Padrins, un dia en que es ret homenatge a aquestes persones tan i tan importants.

L’origen d’aquesta celebració la podem trobar en el calendari. I és que aquest dia sorgeix pel fet que Santa Aina i Sant Joaquim eren els pares de la Verge Maria i, per tant, els padrins de Jesús.

Així és que, en aquest dia de juliol, es fa un agraïment als padrins i padrines i, en general, a les persones majors, que ens acompanyen en el dia a dia i que tenen un paper tan rellevant en les nostres vides, així com també recordar als que ja no hi són però que segueixen presents en el nostre record.

Des que començà la pandèmia, les persones majors han estat el col·lectiu més perjudicat, no només per ser més vulnerables davant el virus, sinó també perquè molts s’han vist atrapats en les seves cases en els seus darrers anys de vida i, molts d’ells, han hagut de passar el confinament estant sols. Tot això ha fet afecte en la seva qualitat de vida, la qual s’ha vist limitada per la falta de contacte amb la família així com amb els néts.

És per això que ara, més que mai, hem d’homenatjar-los i donar-lis el reconeixement i agraïment que es mereixen. Feliç dia a tots els padrins i padrines!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button