Municipi

Balears, la comunitat autònoma amb un major descens de l’atur

Francina Armengol: "som la comunitat autònoma que impulsa la recuperació econòmica a tot l'Estat"

El mercat laboral de les Illes Balears continua la recuperació, havent registrat durant el mes de juny la incorporació de 67.014 persones al seu lloc de treball, situant-se així el nombre d’afiliats en 523.089, segons ha explicat avui Francina Armengol i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball.

Això ha suposat el creixement més elevat que mai s’ha registrat a les illes amb un 14,7%, de forma que un de cada tres llocs de feina que es van crear durant maig a Espanya, un es va produir a les Balears.

Són dades que demostren que la recuperació econòmica de les Illes ha començat i això és gràcies a l’esforç fet per tota la ciutadania. Les dades laborals i turístiques ens conviden a l’esperança i ens permeten mirar el present i futur a curt i mitjà termini amb optimisme.

Francina Armengol

La davallada de l’atur respecte a maig ha estat d’un 17% col·locant-se així en un total de 62.749 persones, lo qual també “certifica que tenim temporada i que som la comunitat autònoma que impulsa la recuperació econòmica a tot l’Estat”, ha seguit Armengol.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button