MunicipiPollença

Nova jornada de joves emprenedors a Pollença

La ‘Diada Joves Emprenedors’ se celebrà el 16 de maig en el Claustre de Sant Domingo

L’Ajuntament de Pollença, en una nota de premsa, ha manifestat que reprenen la ‘Diada Joves Emprenedors’ amb l’objectiu d’ajudar als joves emprenedors del municipi a reinventar-se i adaptar el negoci a l’era post COVID.

La diada, amb mostra de productes i serveis dels negocis de joves emprenedors pollencins, es durà a terme el proper diumenge 16 de maig en el Claustre de Sant Domingo, amb l’objectiu d’ajudar els joves emprenedors a donar a conèixer els seus productes i serveis als ciutadans de Pollença.

El regidor de Joventut, Mateu Soler, ha explicat que “es tracta d’una continuïtat a les jornades de joves emprenedors que es dugueren a terme durant el mes de desembre i que estava prevista per al dia 19 del mateix mes”. D’aquesta manera, “s’ha decidit reprendre ara aquesta jornada que suposa una continuïtat a la primera part de les jornades que fou més formativa, amb una segona part on els joves emprenedors podran mostrar i vendre el seu producte i establir contactes”.

El termini d’inscripció per a joves emprenedors que vulguin participar a la mostra està obert i es poden inscriure enviant un correu a uepjove@ajpollenca.net.

Amb l’objectiu de garantir la salut dels participants, aquesta diada es durà a terme seguint la normativa COVID-19, i hi haurà un control exhaustiu de l’aforament que, en tot moment, estarà limitat i controlat.

A continuació, pots veure el cartell oficial:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X