MunicipiPollença

Ja és oficial; el Pont de Son Grua s’anomenarà Miquel Llobera “Sopera”

El pròxim dijous 6 de maig s'inaugurarà a les 17:30 hores

La setmana passada, la Secció de Muntana del Club Pollença va sol·licitar al Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca que el nou pont del Pi de Son Grua dugués el nom Miquel Llobera “Sopera”. A més, també van proposar-ho a l’Ajuntament de Pollença, qui recolzaren la idea del grup de muntanya.

Sopera fou un dels fundadors de la Secció de Muntanya del Club Pollença els anys setanta. Per aquest motiu, els membres actuals de la secció li volen retre homenatge, ja que, ara fa un any que Sopera ens va deixar. Els excursionistes demanaren així una placa commemorativa que poses: “Miquel Llobera Cerdà “Sopera” Del 2 d’octubre del 1955 al 3 de maig del 2020. Excursionista, fundador de la Secció de Muntanya del Club Pollença i gran persona“. I així l’han feta:


Per tant, ja és oficial el nom i el pròxim dijous 6 de maig a les 17:30 hores es durà a terme la inauguració del Pont Miquel Llobera “Sopera”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X