Cala Sant VicençEu MollMunicipiPollença
Destacat

SOS Turisme s’estrena a les xarxes socials i carrers de Pollença

La campanya que arrenca avui es presenta com un moviment social i empresarial reivindicatiu per al sector

SOS Turisme està debutant a les xarxes socials i s’espera tenir un gran impacte el dia d’avui a Mallorca. On ja ha arrencat la campanya amb la seva presentació a Cala Millor, on s’ha llegit un manifest.

A aquest s’ha parlat de les seqüeles que està deixant la pandèmia mundial provocada pel coronavirus. Les quals han estat i són avui, “dramàtiques en la salut de milers de persones”, expliquen des de la plataforma SOS Mallorca. A més de la “crisi sense precedents” que està deixant aquesta situació i, per això, les empreses turístiques “no podem resistir més”, manifesten.

Al manifest, també s’han esmentat temes com la vacunació. Exigint el lliurament de més vacunes per fer una “campanya intensiva que immunitzi al 70% de la població abans de l’estiu“. Un altre factor que reivindiquen és que s’ha d’articular un pla de rescat del sector turístic i per això, s’ha de “llançar un missatge potent, recolzat per fets, cap als mercats emissors generant confiança” i d’aquesta manera, “demostrar que s’està treballant per tornar a rebre’ls”.

Aquesta campanya és recolzada per totes les patronals turístiques de Mallorca integrades en PIMEM i CAEB. A més de la FEHM, la FEBT, patronals del taxi, Afedeco i moltes més. A Pollença, us explicàvem que s’hi han adherit l‘Associació hotelera i Emprèn Pollença, entre molts altres negocis i hotels del municipi. A més, molts pollencins s’hi han bolcat a les xarxes socials canviant la fotografia de perfil i donant suport virtual a la campanya.

A la Cala Sant Vicenç, l’AAVV ha penjat una pancarta reivindicativa de SOS Turisme, en defensa el sector d’Estàncies Turístiques Vacacionals (ETV). Podeu veure el vídeo de la penjada de la pancarta aquí.

Davant la diferenciació que ha fet l’AAVV amb els habitatges, el president de l’Associació hotelera de Pollença, Jaume Salas, ha expressat que aquests “també entren dins SOS Turisme” i que per tant, ells també els donen suport.

A continuació podeu veure més imatges de les pancartes al nostre municipi:

Quin es el turisme més adequat per una illa com Mallorca en temps de pandèmia?
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X