MunicipiPollença

L’Ajuntament posa en marxa la construcció d’un nou tanatori a Pollença

Aquesta setmana ja s'han començat les tasques de neteja del solar on s’ubicarà el nou espai

L’Ajuntament de Pollença ha fet ja les primeres passes per posar en marxa el nou tanatori que, si la situació ho permet, està previst que estigui llest l’any 2022.

El nou tanatori, fruit del pacte electoral i de la demanda ciutadana, estarà situat en el solar municipal situat al costat de l’actual cementiri. Aquesta setmana s’han executat les tasques de neteja de la zona a la qual es farà un estudi topogràfic amb l’objectiu que els tècnics municipals puguin començar, com més aviat millor, la redacció del projecte.

Tal com ha declarat el batle de Pollença, Tomeu Cifre, “el nou tanatori és una necessitat del municipi, ja que a causa de la nova situació provocada per la covid-19, i encara que s’hagin reduït les cerimònies religioses i funeràries, es necessiten espais més amplis”.

Andrés Nevado

Va ser una reivindicació del pacte electoral. Andrés Nevado, regidor del cementiri, ja el posava com a condició dient que era “essencial fer un tanatori, ja que hi havia pobles en menys densitat de població amb instal·lacions més modernes que les actuals”.

L’objectiu, ha explicat Tomeu Cifre, és que el projecte estigui redactat i finalitzat en aquest present exercici i que el 2022 la infraestructura estigui finalitzada”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button