Municipi

Avui finalitza la formació d’infermers per vacunar contra la Covid19

El Servei de Salut ha invertit en 15 ultracongeladores que mantenen les vacunes a -86ºC

150 infermers d’atenció primària i del Servei de Prevenció i Riscs Laborals del Serveis de Salut han participat entre ahir i avui en les jornades formatives sobre la vacunació contra la Covid19.

En aquests darrers dies, la Conselleria de Salut i Consum està ultimant el Pla de Vacunació que té previst començar el proper 27 de desembre, vacunant primer als usuaris dels centres residencials. En segon lloc, durant el primer trimestre de l’any, continuaran administrant les dosis als altres col·lectius més vulnerables: persones majors i dependents, personal sanitari, personal sociosanitari i dependents no institucionalitzats. Es preveu vacunar, dins aquest període indicat, a unes 60.000 persones.

La dinàmica que es seguirà, serà administrant dues dosis per persona amb un període de diferència de tres setmanes. Per altra banda, el Servei de Salut ha invertit un total de 229.022,92€ per adquirir 15 ultracongeladores que mantenen les vacunes a -86ºC.

Aquestes ultracongeladores es repartiran per les diferents illes, de manera que 10 seran per Mallorca, 2 a Menorca, 2 a Eivissa i 1 a Formentera. A més, també s’ha comprat 15 congeladors de -20ºC i té un milió de xeringues a disposició.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button