Municipi

Suport Mutu confecciona 31 cistelles per a les famílies més vulnerables

També han pogut fer entrega de joguines per als més petits

Fa unes setmanes ja avançàvem que la Xarxa de Suport Mutu organitzava una recollida d’aliments. Doncs, amb aquesta recol·lecta, han pogut confeccionar un total de 31 cistelles a repartir entre les famílies més vulnerables del municipi.

Des de la Xarxa, ens han contat que “abans de fer i repartir les cistelles, vam fer unes enquestes a les famílies que tenim actualment a la Xarxa per conèixer als seus membres, el seu orígen i les seves necessitats, per tal de poder confeccionar i personalitzar al màxim les paneres. Així, per exemple, a les que eren per una família de musulmans, no els posàrem pernil ni alcohol”.

Tot i que en un principi, la idea era fer una recollida de joguines en lloc d’aliments, hi havia ja altres associacions al poble que realitzaven aquesta iniciativa i, per això, es va optar per l’opció de fer aquestes paneres “per no solapar-se”, han indicat des de la plataforma.

La Xarxa de Pollença està en contacte amb Suport Mutu de Sa Pobla i de Lloseta de forma continuada. A Sa Pobla enguany feren una recollida de joguines i davant la gran aportació i participació de la gent, van tenir excedents que han pogut redirigir a Pollença. Així, les famílies pollencines amb més necessitats, també pogueren elegir joguines per a regalar als seus fills aquest Nadal.

Des de la Xarxa de Suport Mutu han assegurat que estan continuament fent accions per tal d’ajudar a les famílies més desafavorides, no només en unes dates tan especials com és el Nadal, sinó en tot moment de l’any.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X