MunicipiSalut

Cribratge a Sa Pobla també per qui hi treballi i no hi visqui

Si tens més de 16 anys i fas feina al poble veïnat pots fer-te una PCR entre dia 6 i dia 9 de desembre

El poble veïnat actualment es troba en una situació delicada relativa a la covid-19. Actualment, hi ha més de 100 casos actius al poble i es desconeix els focus. Per tant, és molt difícil aturar els contagis. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Sa Pobla i del Govern, han organitzat un cribratge que començarà el pròxim diumenge dia 5 de desembre.

A més, han comunicat que si no ets resident de Sa Pobla però hi fas feina, també et pots sotmetre a un tests d’antígens. Així, es descobrirà de manera més senzilla els nuclis de contagi i es podran frenar.

Si tens més de 16 anys i treballes a Sa Pobla però no hi resideixes pots fer-te un tests d’antígens. Es faran a la Nau Nadal Comas, carretera de Pollença, 4 – 6. Es requereix dur DNI o NIE. L’horari serà de diumenge dia 6 a dimecres dia 9, de 09.00 hores a 18.00 hores. No és necessària cita prèvia.

Així ho explica el batle de Sa Pobla, Llorenç Gelabert al vídeo superior.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X