EducacióMunicipi

Xerrades informatives sobre drogues per als estudiants

El Policia Tutor i Joventut són qui s'encarreguen de realitzar-les als diferents centres educatius

Avui s’ha realitzat una de les xerrades informatives sobre drogues que duu a terme el Policia Tutor junt a l’Àrea de Joventut.

Es tracta de xerrades baix el lema “Nosaltres t’informam i tu decideixes” amb les quals es vol interactuar amb els joves per tal d’evitar que caiguin en el consum de drogues.

Es realitza a al·lots d’instituts a partir de ESO1, amb els quals es fan dinàmiques de grup on els proposen situacions per treballar així la pressió de grup, que sol ser una de les causes principals per les quals els joves es senten convidats a provar aquestes substàncies.

L’objectiu d’aquestes jornades és fer-los veure que la única opinió que importa és la seva i que ha de ser ferma front a la que puguin tenir els seus amics o les persones amb qui surten.

El Policia Tutor ha assegurat que “se tracta de fer-los pensar molt i que vegin el millor camí. No volem jutjar a ningú ni dir-lis el què han de fer, només volem informar dels efectes i també prevenir-los de certa informació fake que poden llegir a les xarxes socials o internet sobre el consum de drogues i les seves conseqüències”.

A més, ha afirmat que aquestes xerrades, que formen part del Pla Municipal de Drogues i es coordinen amb el Departament d’Orientació de cada centre, estan tenint una molt bona acollida entre els joves, que responen positivament en els tallers realitzats. A més, molts de pares ja han mostrat la seva gratitut davant aquest tipus de jornades educatives.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X