Municipi

L’Associació Onit anima el Nadal dels petits i joves amb sortejos i concursos

Són activitats infantils i juvenils, els guanyadors de les quals seran obsequiats amb una panera valorada en 50€

L’Associació Juvenil Onit es prepara pel Nadal i no ho pot fer de millor forma que dirigint-se als que més il·lusió tenen en aquestes dates tan especials.

Sorteig artístic per a infants de fins a 6 anys

Per una part, organitza un sorteig d’una panera infantil valorada en 50€ entre tots aquells que participin en l’entrega d’un dibuix nadalenc. Va dirigit a infants de fins a 6 anys que podran entregar la seva obra artística enviant-ho al mail associaciojuvenilonit@gmail.com des d’avui i fins al proper dijous 10 de desembre.

Per a anunciar al guanyador, ho faran a través d’un directe des del perfil de les seves xarxes socials el dissabte 19 de desembre. Per aquestes mateixes vies, l’Associació ha informat que aquesta no és l’única sorpresa que tenen preparada de cara a les festes nadalenques, sinó que també sortejaran diversos obsequis més aquest mateix dia per als més petits.

Font: @associacioonit

Concurs literari per a joves d’entre 13 i 18 anys

Per altra part, posa també en marxa un concurs literari dirigit a al·lots més grans d’entre 13 i 18 anys. La temàtica escollida és la de realitzar una història enfocada a aquest any 2020 que hem viscut, ple de canvis i situacions no habituals.

Pot ser de fins a 3 fulls d’extensió i s’ha d’entregar en format PDF i tipografia 14 punts. De la mateixa forma que en el cas anterior, es pot enviar des d’avui fins dia 10 de desembre al mail associaciojuvenilonit@gmail.com però, a diferència del sorteig anterior, aquest cop es tracta d’un concurs i, per tant, es valorarà l’originalitat, la narració i els valors inclosos en el text.

El regal que obtindrà el premiat, també serà una panera valorada en 50€ i s’anunciarà dia 19 de desembre.

Font: @associacioonit
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button