Eu MollMunicipiPollença

Els tribunals avalen la concessió de Junts Avançam per a l’explotació del bar del poliesportiu del Moll

Bianca Aguilar i Miquel Àngel March ens expliquen la situació actual

Des de Junts Avançam manifesten que a finals de la setmana passada se’ls va comunicar la sentència del tribunal contenciós-administratiu núm 2 de Palma, per la qual es desestima la pretensió de l’empresa perdedora del concurs per a l’explotació del bar del poliesportiu del Moll de Pollença.

Fou l’any 2016, quan el ple del consistori va adjudicar l’explotació d’aquest establiment municipal a una empresa local. Aquest acord fou recorregut en reposició per l’empresa no guanyadora i davant la seva desestimació ho dugué al tribunal de Justícia.

L’argumentació del recurrent es basava en les discrepàncies dels criteris de valoració i considerava que hi havia hagut desviació de poder.

Al final el jutge desestima totalment les pretensions de l’empresa demandant i els condemna pagar les costes processals, donant per bona l’actuació municipal del 2016.

Des de Junts Avançam, Miquel Àngel March, ens ho explica en primera persona, a continuació:

Situació actual

La regidora d’esports i igualtat, Bianca Aguilar, ens ha explicat que les concessions dels bars dels poliesportius ara mateix estan sense servei. Ambdós adjudicataris varen tancar a causa del confinament i des d’aleshores no han obert. El motiu és l’estricte control que fan a les entrades de les instal·lacions esportives, on només permeten l’entrada als esportistes dels clubs o els que van amb reserva prèvia.

“Tota aquesta situació impossibilita que pugui haver servei de bar”

Bianca Aguilar, regidora d’esports i igualtat

Així mateix la normativa vigent prohibeix el consum de menjar a les instal.lacions esportives i, per tant, “es limita molt el tipus de servei que poden oferir els bars”.

La regidora ens ha avançat que quan acabin els contractes vigents -en uns mesos- “treurem les licitacions dels dos poliesportius”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button