Eu MollMunicipiPollença

Els bars del Poliesportiu del Moll, de Pollença i del Pavelló continuen tancats

El batle i la regidora d'esports: "estem treballant en la preparació dels plecs"

El novembre passat ja parlàvem sobre la situació dels bars dels poliesportius de Pollença i del Moll els quals, quasi un any després, encara continuen tancats i sense licitar.

Així ho denuncien des de Junts Avançam, ara que just s’està començant un nou curs esportiu, exposant que amb això “s’evidencia la deixadesa de funcions de l’Ajuntament de Pollença i de la seva regidora d’esports, Bianca Aguilar”, ara que fa uns mesos que la normativa ja permet l’obertura dels serveis de bar i cafeteries.

A més, les grades ja estan obertes a un 50% d’aforament, però les instal·lacions esportives del nostre municipi es troben amb els serveis de bar tancats i l’Ajuntament no els té licitats, “un servei que s’hauria de prestar als usuaris i visitants que assisteixen al centre, sobretot el cap de setmana”, afegeixen des de Junts Avançam.

Per això, des del grup, manifesten que “el pacte de dretes hauria de deixar de banda la seva ineficàcia i cal que atengui aquesta necessitat i garantir l’obertura dels bars de les instal·lacions esportives”.

La Regidora d’Esports, Bianca Aguilar, i el batle, Tomeu Cifre, responen

Davant el que denúncia Junts Avançam, la Regidora d’Esports, Bianca Aguilar, ha assegurat que “en aquests moments estem treballant en la preparació dels plecs dels bars dels poliesportius de Pollença i del Port de Pollença”.

Per altra part, Tomeu Cifre, ha explicat que “fins enguany hi havia contracte però hi havia una suspensió pel tema de la Covid. Ara entenem que començarà la flexibilització de les zones esportives, les quals fins ara, estaven molt limitades per la regulació d’entrades i sortides de les mateixes. D’aquesta forma, era molt mal de fer compatibilitzar-ho amb un servei de bar i restaurant”.

A més, ha apuntat, de la mateixa manera en que ho ha fet la regidora, que “estem treballant en els plecs i esperem tenir-los abans de que acabi l’any“, afegint, més enllà d’això, que “estem valorant, a més, si els bars del Poliesportiu de Pollença i el del Pavelló, han de dur-se de forma conjunta, com s’havia fet fins ara, o per separat, ja que hi ha cert interés que sigui el Club de Bàsquet qui s’encarregui d’aquest negoci”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button