EsportsMunicipi

La corredora pollencina Àngels Llobera, al podi a la Trail Rouge

Les ganes i passió, desprès de cinc mesos sense competir

Àngels Llobera, membre de l’Inverse Team, aconseguí ahir la tercera posició a la modalitat Trail Rouge de la Trail EDF Cenis Tour.

Amb una distància de 60 km, la cursa tingué lloc a França, des de el Val Cenis Lanslebourg fins al Fort de la Turra i desprès a Le Col de la Met. Començant a les 6 del matí, van recórrer aquesta distància des d’un desnivell positiu de 3.320 metres.

Llobera: “estic molt contenta amb els resultats obtinguts a la cursa”

Tot i que, com ens ha explicat Àngels, la decisió de presentar-se a aquesta carrera va ser dit i fet, el que la va animar a participar-hi foren les ganes desprès de cinc mesos sense competir, a causa de la pandèmia actual. Per aquest motiu, tota l’organització de l’event comptava amb les mesures sanitàries i de seguretat exigides.

Desprès d’entrenaments més suaus en relació a distància i desnivell, Llobera decidí enfrontarse a aquest repte amb ganes i motivació, fet que la va mantenir, des del principi de la carrera, entre el tercer i quart lloc.

A continuació, Àngels Llobera ens conta en primera persona l’experiència que va viure ahir i que la va portar a obtenir la tercera medalla. Enhorabona!

Àngels Llobera
Resultats finals

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X