CulturaDirecteMunicipiPollençaStreamingVídeo

2 d’agost de 2020: una data que els pollencins mai oblidarem

Un Acte Institucional per recordar als herois d'aquest any tan difícil

Sí, cal recordar la data d’ahir, cal que recordem un any trist i atípic que no oblidarem els pollencins. Un any del qual parlarem com aquell on no vam poder disfrutar de la nostra estimada Patrona així com portavem anys fent-ho: amb bauxa, tradicions i simulacre, a causa de la presència de la Covid19.

Tot i ser un any marcat per l’absència dels esdeveniments patronals més estimats, com el ball dels Cossiers i el simulacre dels Moros i Cristians, sí van tenir lloc alguns altres actes, els qual es van poder seguir per la retransmissió en directe.

Acte Institucional

A les 20h de l’horabaixa començava l’Acte Institucional al Claustre de Santo Domingo. Un acte marcat per la peculiaritat, tant de temps com de lloc, ja que habitualment es realitzava al migdia a Monti-Sion, però que a causa de la pandèmia actual, ha sofert alguns canvis.

Durant l’acte, les autoritats, juntament a la Presidenta del Consell de Mallorca, van fer entrega de distincions a figures que, durant aquest any, han tingut un paper destacable. Començant per l’equip sanitari del municipi i el personal de la Residència de Majors, personal de l’Administració Pública de Pollença, així com els mitjans de comunicació de la vila, el sector privat que ha hagut de seguir prestant serveis durant la pandèmia, les organitzacions de caràcter social que han ajudat al poble, entre molts altres, reberen el reconeixement per part de les autoritats.

L’esdeveniment va acabar amb l’actuació de la Banda de Música de Pollença, que tocaren les peces més estimades en aquestes festes patronals.

Recorda que si vols tornar a veure la retransmissió, podràs trobar-la a la part superior d’aquesta publicació o a les xarxes socials de l’Ajuntament o de Som Pollença.

Imatge de Sergi Muñoz
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button