Esports

La pollencina Àngels Llobera, segona a la marató Ultra 01

La corredora ha quedat en segona posició

La corredora ha participat aquest cap de setmana a Oyonnax (França) a la cursa de muntanya Ultra 01. Amb una distancia de 45 quilòmetres i 1700 metresde desnivell positiu. Llobera ha aconseguit una segona posició femenina aturant el crono en 4 hores i 36 minuts.

Aquesta era la tercera edició de la Ultra 01 que compta a més amb les modalitats de carrera de: 165km, 99km, 42km i 9 km. Llobera es va decantar per la marató distància, aconseguint novament entrar al podi, cosa que ja va fer fa tres setmanes quan va acabar tercera al Trail Rogue.

En aquesta ocasió Àngels Llobera va finalitzar en segona posició amb un temps de 4 hores 36 minuts 48 segons. La victòria va ser per a la corredora francesa Sandrine Flechet. Va tancar el podi Marina Germain. I l’espanyola Amanda Martín va arribar a meta en quarta posició a només dos minuts de la tercera.

Enhorabona!

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X