MunicipiPollença

Un punt de recollida selectiva exclusiu pels bars de plaça

Els establiments hi portaran el cartó, el plàstic i el vidre que generin

El solar de Ca na Salas, on hi havia Gelats Valls, es convertirà en un espai tancat destinat a la recollida selectiva de vidre, cartó i plàstic dels diferents bars i restaurants de la zona. No només està pensat pels que troben a la plaça Major, sinó que també inclou els dels voltants. La regidora d’EMSER, Francisca Cerdà, explica que “allà dins, cada bar tindrà un espai delimitat per deixar els seus residus“. Al que, el batle, Tomeu Cifre, afegeix que “no tothom hi podrà accedir“. Per tant, serà exclusiu pels establiments de restauració.

Francisca Cerdà argumenten que d’aquesta manera “el camió no farà tant de renou pels carrers cèntrics a l’hora de recollir el vidre i així tampoc hi haurà tanta escampadissa de bosses“. Aquest podria molestar als veïns i veïnes de la zona.

Cerdà comenta que si no hi hagués hagut l’aturada per la crisi sanitària de la COVID-19, aquest punt de recollida selectiva ja estaria en actiu. Ara bé, espera que al juliol “ja estigui en marxa. Especifica, també, que “enviaran una circular als propietaris per avisar-los“. A propòsit, la regidora comenta que només falta “forrar l’exterior“.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button