MunicipiPollença

Pollença dóna més visibilitat al moviment LGTBI+

Escola Viva també participa elaborant garlandes per engalanar Can Llobera

Des de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Pollença han organitzat diversos esdeveniments amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, que se celebra el 28 de juny i dia que la regidora, Bianca Aguilar, llegirà un manifest. Hi ha actes per a tots els públics fins al 9 de juliol, la majoria d’ells pensats per fer-se de manera virtual. Tot i això, una de les jornades més destacades és presencial i amb aforament limitat. Es tracta del cinefòrum i posterior debat que tindrà lloc el dimarts 30 a la Biblioteca de Can Llobera.

Així mateix, Aguilar ha volgut posar en relleu que també es durà a terme una activitat conjunta amb Escola Viva. Els alumnes del projecte faran garnaldes amb la bandera del moviment LGTBI+ i les penjaran a la biblioteca municipal. Remarcar que serà en aquí on els interessats podran consultar llibres de la temàtica en qüestió, ja que habiliten una taula a l’entrada de l’edifici amb aquests.

Bianca Aguilar explica que pretenen “visibilitzar més el moviment LGTBI+“. Al que afegeix que els hi hagués agradat “fer més actes, però per mor de la COIVD-19” els han hagut d'”escruçar“.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button