Municipi

Gema Salas, directora de la residència, també es pronuncia

Ens fa arribar un comunicat on explica la seva labor i la rellevància de la figura de direcció en una residència com la de Sant Domingo

Gemma Salas, encara directora de la residència de Sant Domingo, ens ha fet arribar un comunicat per remarcar que el bon funcionament del centre “només ha estat possible amb la dedicació i implicació de tot el seu personal“. Ara bé, també remarca la importància de tenir una bona direcció tècnica, la qual és “completament imprescindible per unir tots aquests esforços en una mateixa direcció i amb un mateix objectiu, a més d’aportar una visió de futur i millora contínua.” Llegiu el comunicat íntegre a continuació.

COMUNICAT DE LA DIRECTORA DE LA RESIDÈNCIA SANT DOMINGO

La meva intenció era fer un comunicat quan finalitzés el meu contracte el dia 31 de maig per agrair i acomiadar-me. Però donades les circumstàncies i per al·lusions em veig en la necessitat de pronunciar-me.

El treball realitzat per part meva a la residència durant els últims 3 anys només ha estat possible amb la dedicació i implicació de tot el seu personal. La meva funció com a directora ha estat la de coordinar tots els recursos humans i tècnics de què disposa aquest centre juntament amb l’Ajuntament. Tot això, amb l’única finalitat de que la part més important i raó de ser d’aquest centre, que són les persones residents, tinguin una atenció professional i de qualitat, tal com crec que ha d’oferir una Administració Pública.

Durant la crisi sanitària que estem vivint el que s’ha tractat i crec que hem aconseguit és implantar una sèrie de protocols tan estrictes com la normativa i les circumstàncies requerien. No hi ha cap dubte, torno a repetir, que la implicació i bona voluntat del personal fa que tot això sigui possible i així ha de continuar sent. Això és una cosa que ningú, absolutament ningú, posa en dubte. No obstant això, en la meva humil opinió, en qualsevol organització o empresa es necessita la figura d’una direcció técnica, completament imprescindible per unir tots aquests esforços en una mateixa direcció i amb un mateix objectiu, a més d’aportar una visió de futur i millora contínua.

Ja s’han pres les mesures necessàries per solucionar aquesta situació de manca de direcció, de la qual cosa me n’alegro. Com a professional, vull deixar també molt clar la meva absoluta neutralitat a nivell polític. Qui em coneix a Pollença podrà corroborar que el que em motiva a treballar és aconseguir els màxims nivells de benestar per a la gent gran, més enllà d’atendre les seves necessitats físiques bàsiques. Com pollencina, amb una profunda vocació per treballar per les persones majors des de fa mes de 20 anys, no hi ha major satisfacció personal i professional que ser directora de la Residència del meu propi poble.

Jerónima (Gema) Salas Tost


Notícies relacionades

El personal de la residència, “molt” ofès pel comunicat de Junts

A punt de sortir la plaça per dirigir la residència

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close
X