MunicipiPollença

El personal de la residència, “molt” ofès pel comunicat de Junts

Els treballadors i treballadores "s'enfaden" amb el comunicat de Junt Avançam

La figura de director no ens fa falta i no influeix en el fet que la residència pugui anar bé“, afirma a Som Pollença una treballadora indignada i en representació de gran part del personal de la residència de Sant Domingo. Assegura que s’han sentit “molt ofeses després del comunicat de Junts Avançam en el qual asseguren que la falta d’aquesta figura “posa en risc tant als residents com als treballadors“. És davant aquesta afirmació que “s’enfaden“, perquè no existeix la possibilitat que sense directora “els residents i les treballadores puguin anar malament“.

Els i les treballadores reiteren que són ells qui estiren del carro i s’asseguren que tot vagi bé. Ara mateix “tot funciona la mar de bé i no hi ha cap problema ni un“. No abaixen la guàrdia en cap moment i els residents estan igual de bé que quan hi havia directora:

“La feina la feim noltros i no tenim cap problema ni un. Qui ho treu endavant som els treballadors i treballadores. Hem estat altres temps sense directora i ha anat igual de bé”

A propòsit d’això, part del personal que hi treballa han volgut criticar que es polititzi la seva feina. A més a més, els hi “estranya” que siguin ells qui facin aquesta crítica, perquè durant el mandat de Junts “no varen veure a la regidora per la residència durant els quatre anys i vàrem estar temps sense directora“.

Comunicat de Junt:s Avançam

https://www.facebook.com/juntsavancam/posts/3430024807025966

Declaracions de la regidora, Francisca Cerdà

Convocatòria de la plaça de director/a

Avui dematí s’han publicat les bases per presentar-se a la plaça de director o directora de la residència de Sant Domingo de Pollença. Les sol·licituds es poden presentar des de dia 20 a dia 29 de maig. En aquest enllaç hi podeu consultar tota la informació referent a la convocatòria.


A punt de sortir la plaça per dirigir la residència

Mostra més

Articles relacionats

3 comentaris

  1. Si la feina els fan els traballadors com tas guanyat el sou tot aquest temps dius tu com a política per favor ni que Pollença sigui com una gran capital
    Als pobles els polítics an de ser altruistes i no cobra el que cobreu

Back to top button