Cala Sant VicençMunicipi

Denuncien el rovell a la primera línia de Cala Sant Vicenç

Les jardineres de ferro col·locades davant el mar han fet malbé el passeig

Fa aproximadament un any que es va fer el passeig de primera línia de Cala Sant Vicenç com a resposta a la reivindicació popular de soterrar els cables del carrer Temporal. Però aquest no ha estat solucionat, explica Xisco Mas, membre de l‘Associació de Veïns. Afirma que ara tenen “unes aceres més guapes, un balcó amb postes de sols impressionants, però se segueixen veient els cables del carrer comercial”.

A més a més, accentúa que també hi va haver algun error. Destaca el de posar jardineres de ferro davant el mar”. Aquestes ara s’han rovellat i han deixat la primera línia de Cala Sant Vicenç així com podeu observar en aquestes imatges:

L’estat de les platges a Cala Sant Vicenç

Fa unes setmanes, que la demarcació de Costes no dóna resposta a algunes necessitats del municipi. Però el membre de l’Associació de Veïns de Cala Sant Vicenç, Xisco Mas, especifica que no és d’ara, sinó que “no arregla absolutament res mai”. Entre altres, explica que fa quatre anys que l’Ajuntament va haver de “renovarla carretera que anava a Cala Carbó” que s’havia esfondrat degut als temporals. No era competència municipal. També denuncia que “la concessió de les platges de Sant Vivenç, que havien de pagar un cànon d’uns 180.000 € i no es varen poder invertir perquè Costes no va donar el permís pertinent”. Per concloure, opina que “és una vergonya que la institució depengui de Madrid”.

A banda d’això, Xisco Mas remarca que l’estat actual de les platges és immillorable. “A dia d’avui se troben més netes que mai”, s’ha demostrat que “la clau és el factor humà”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button