Cala Sant VicençMunicipiSuccessos

Un ciclista impacta contra una barrera al carrer Temporal

Aquesta senyalització desperta un cert malestar entre els sant vicenters

Un ciclista impactava ahir vespre contra una barrera que impedeix el pas al Carrer Temporal de Cala Sant Vicenç. Els fets van succeir entre les 20 i les 22 hores, moment en què s’està permès soritir a fer esport. Per sort, les conseqüències físiques d’aquest petit accident van ser lleus.

El debat, però, sorgeix amb la barrera en qüestió. És utilitzada a la remodelació de l’Hotel Molins d’ençà que va acabar la temporada turística de l’any 2019. Aquesta queda posada molts de dies i impedeix el trànsit fluït a la via principal. A més a més, està situada en un punt on no és massa visible pels vianants.

Miquel Llobeta, regidor de la delegació de Cala Sant Vicenç, ens afirma que va ser el cas d’ahir. L’encarregat general de l’obra explica a Llobeta que a les 16’30 h ja no hi havia la senyalització i el pas pel Carrer Temporal era lliure. Especifica que la barrera s’havia hagut de posar durant la jornada perquè s’havia romput una grua, la qual impedia el pas en aquest tram. Però a primera hora del capvespre ja l’havien pogut retirar i, amb ella, la barrera. Per tant, no saben qui és el responsable d’haver-la posada allà al mig de nou. Tot i això, després del petit accident del ciclista, els agents de la Policia Local la van tornar a retirar.

Mostra més

Articles relacionats

Consulteu també
Close
Back to top button