Eu MollMunicipiPollença

Alegren la Setmana Santa als usuaris del voluntariat

Panades i rubiols fets de manera desinteressada perquè les festes de Pasqua semblin més festa

Les persones que s’inclouen en els anomenats grups de risc han d’estar-se a casa sense fer excepcions. I és per això, que des de l’inici del confinament un grup de voluntaris pollencins es van posar a la seva disposició per anar a fer la compra o acostar-se fins a la farmàcia, entre altres tasques. La majoria dels usuaris d’aquest servei són persones majors, a qui se’ls hi ha volgut fer un petit detall perquè aquesta Setmana Santa sembli més festa.

Per rompre amb la monotonia de les dietes del confinament, se’ls hi ha duit panades i rubiols. Així les tradicions no es perden. Hilaria Criado ens assegura que han rebut aquests productes típics amb molta il·lusió. Les mostres d’agraïment han estat constants i l’alegria despresa per tots ells era més que evident.

Així i tot, la voluntària ha volgut remarcar la solidaritat de la població que no està prestant servei. Assegura que és molta la gent que s’ha oferit per fer les panades i els rubiols entregats a les portes de la Setmana Santa. Amb aquest gest queda demostrat, una vegada més, que el poble de Pollença s’implica a l’hora de cuidar els seus. Un petit detall desinteressat pot suposar una rialla sincera, el que, en aquest precís moment, és molt valuós.


Contingut relacionat

https://www.facebook.com/sompollenca/videos/217555432670647/
https://www.facebook.com/sompollenca/videos/1688602217946645/
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button