Eu MollMunicipi

També es recupera l’activitat als varadors a partir d’avui

En ser Divendres Sant, s'espera que la reactivació als ports es noti a partir de dimarts

Les empreses nàutiques poden reprendre l’activitat als varadors a partir d’aquest Divendres Sant, explica en un comunicat el president de la Federació Espanyola d’Associacions de Ports Esportius i Turístics (FEAPDT), Gabriel Martínez. Els treballadors tornen a estar autoritzats per traslladar les embarcacions des de l’amarrament fins al lloc de feina. És a dir, estan en la mateixa situació que durant els primers quinze dies de la declaració de l’estat d’alarma. Ara bé, en ser avui un dia festiu, l’activitat als varadors del Port de Pollença és gairebé nul·la. Així mateix, s’espera que la reactivació laboral es noti a partir del dimarts.

No obstant això, Martínez incideix en demanar prudència en aquesta tornada a l’activitat del sector nàutic. S’ha d’evitar, sempre que sigui possible, el contacte entre persones. També és essencial que es respectin les obligacions de seguretat, protecció i prevenció impostes per les autoritats sanitàries.

Això implica la neteja de les platges

Amb la represa d’aquesta activitat en particular, es permet també la neteja de les platges del Moll. Entre altres tasques pendents, es podran retirar els vaixells que varen quedar varats damunt l’arena per mor del temporal Gloria del gener.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button