MunicipiPollença

El radar de Pollença, el segon que més multes posa a Mallorca

L'excés de velocitat en aquest punt va suposar un ingrés de 340.000 € per a la DGT

Tot i que les multes imposades pels radars fixos a les vies mallorquines hagi disminuït en un 64% el 2019, les infraccions detectades per aquests segueixen sent molt elevades. I el que està situat a la carretera de Pollença a Sa Pobla és el segon que més excessos de velocitat va registrar durant l’any anterior. D’aquestes sancions, la DGT en va recaptar un total de 340.000 €. Una xifra inicialment molt elevada, però que si ho comparem amb els 552.000 € del 2018 és gairebé significativa.

Així mateix, recordar que a Mallorca, el pòdium està encapçalat pel radar de la carretera d’Andratx en direcció a Calvià, a l’altura de Son Bugadelles. En aquest punt, les multes imposades van arribar als 2.471.400 €.

Les dades aquí exposades conviden a fer una reflexió i prendre consciència sobre les actituds de certs conductors al volant. Fer una crida a la bona pràctica i el respecte per la resta d’usuaris sempre és necessari. Està per veure, si aquesta disminució de multes per excés de velocitat imposada pel radar es converteix en una tendència any rere any.

Preu a pagar per excés de velocitat

FONT: DGT
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button