Esports

Els clubs esportius comencen de manera relaxada el març

Javier Seguí es va proclamar quart classificat al Gran Prix de Portugal

Club de Bàdminton

Els i les integrants del Club Bàdminon Pollença han gaudit d’un cap de setmana ben relaxat per començar així el març. Ho feren sense competició, però realitzant un molt bon entrenament el dissabte a les 8’00 hores del matí.

Club Volei Pollença

Era un enfrontament difícil contra les primeres classificades de la lliga. Les del volei pollencí jugaven dissabte contra el Garden Hotels, a qui no van aconseguir batre: el marcador final va ser de 0 a 3 sets i es mantenen a la quarta posició. Ara els hi toca preparar-se per visitar el Son Ferrer el diumenge que ve.

Reial Club Nàtuic Port de Pollença

El regatista del RCNPP, Javier Seguí, va quedar el quart a la classificació general del Gran Prix de Portugal que se celebrava aquest cap de setmana, el que coincidia amb el Campionat d’Espanya. Ho va fer a la categoria de Laser 4.7. Enhorabona!

https://www.facebook.com/rcnppoficial/photos/a.376218085877612/1537756389723770/?type=3&theater

Pollença i Port FC

El primer equip del Pollença i Port va perdre per 0 gols a 1 contra l’Alqueria. Igual que el volei, s’enfrontaven al primer classificat, pel que la dificultat podria ser esperada. Els futbolistes locals mantenen una cinquena posició, per darrere de l’Algaida i el Calvià. La setmana que ve, s’enfronten a al Serralta, qui es trobe cinc llocs més avall a la taula classificatòria.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button