MunicipiPollença

Jaume Alzamora i Jaume Tomàs visiten Pollença

Es preveu que la reforma de la peixeteria s'iniciarà a l'octubre

El batle de Pollença, Tomeu Cifre, ha rebut avui migdia el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, i el director insular de Desenvolupament Local i Caça, Jaume Tomàs. En aquesta visita han tractat l’estat actual de les reformes dels vestuaris del poliesportiu i de la peixateria. Aquestes es podran dur a terme gràcies a les subvencions que aquest òrgan ha donat a l’Ajuntament. És per això, que han visitat ambdós llocs.

Respecte a la reforma de la peixateria, remarcar que necessiten crèdit per poder tirar endavant el projecte i començar les obres a l’octubre. Així mateix, Cifre justifica el retard dient que el projecte anterior era inviable després que es fessin els estudis arqueològics, pel que el projecte s’ha refet. El batle també explica que se l’hi donarà un ús públic al nou edifici. Aquí s’hi ubicarà l’oficina de turisme, el gabinet d’informació turística i Ràdio Pollença.

Durant la visita de Jaume Alzamora i Jaume Tomàs també han abordat altres temes. Han fet especial esment a la recent senyalització de la Serra de Tramuntana amb els panells taronges i al decret general de caça.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button