PollençaSuccessos

L’incivisme regna a Pollença

Restes d'obra dins sacs han aparegut avui dematí al creuer del Camí de Campanet

L’Ajuntament de Pollença ha tornat a denunciar el creixent incivisme al municipi que “perjudiquen a tothom”. En aquest cas, però, es tracta de la col·locació de residus d’obra dins bosses de fems al camí vell de Campanet. Davant tal situació, la institució pública ha donat ordre d’investigació per descobrir de quina obra provenen i poder sancionar, així, als culpables. S’imposaria una multa que oscil·la entre els 300 i els 9.000 €, segons indica la normativa vigent.

Desgraciadament, el creuer del Camí de Cala Sant Vicenç també ha despertat amb una imatge molt semblant. Bosses de paper, mobles i fins a un para-sol és el que es pot destriar al costat dels contenidors de reciclatge, dins els quals encara hi caben més residus. També preocupa la presència un sac amb escombraries i uralita que podrien contenir amiant.

Per posar fi a aquesta situació, tant l’Ajuntament com la Policia Local demanen col·laboració ciutadana per poder identificar aquelles persones que han comès aquests actes i acabar amb l’incivisme. Els ciutadans que vulguin prestar testimoni s’han de dirigir al 971530437.

https://www.facebook.com/Ajuntament.Pollenca/posts/2746031078812663

Notícia relacionada

Pintades vandàliques i sense autoria a l’oratori del Roser Vell

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button