Esports

Resum de l’activitat esportiva del 13 al 15 de desembre

Bàdminton Pollença

Dissabte es va celebrar la tan esperada TTR* a Pollença. 107 jugadors d’arreu de les Illes i part de la península es van concentrar al nostre municipi per gaudir d’un intens dia de bàdminton.

Els participants pollencins van obtenir uns resultats discrets, però tot i això van aconseguir el tercer lloc en tres categories diferents: na Zinab, en Jan i na Isabel, i en Ray i en Finley. Destacar que en Jan i n’Isabel van quedar tercers després de perdre contra els eivissencs que lideren el rànquing espanyol.

Corsaris R.F.C.

La Unión R.C., que ajunta els Corsaris i els Dimonis de Manacor, van perdre per 5 a 41 contra Ponent R.C. a la quinta jornada de lliga disputada a Pollença. Un enfrontament tranquil fins al minut 10. Els visitants van rompre els esquemes dibuixats fins llavors amb un atac contundents de davanters i backs, el que els hi va permetre posar el marcador 0 a 7 en tan sols tres minuts. La dinàmica, però, no va canviar al llarg de tot el partit. No va ser fins al 0 a 41 que els locals van reaccionar: una jugada de l’ala Syllá Jared va aconseguir anotar els 5 punts.

Com a contratemps, remarcar que el capità de La Unión, Agustín Latorre, va veure la targeta groga al minut 30, deixant l’equip amb un jugador menys durant 10 minuts. Temps suficient perquè el Ponent fes gala de superioritat.

C.V. Pollença

Una altra victòria per les jugadores de volei de Pollença. En aquest cas van guanyar per 3 sets a 0 contra el Son Servera. Després d’aquesta jornada gaudeixen del cinquè lloc a la classificació. El cap de setmana que ve jugaran contra el Muro i ho faran en camp contrari.

Bàsquet Pollença

Aquest cap de setmana, na Mariona Terrassa, n’Aina Martorell i en Mateo Ordóñez varen participar ahir a la concentració Rookie 2009. Segons expliquen des del club, és un “súper premi a la feina que estan fent i una gran experiència”. Enhorabona als tres!

https://www.facebook.com/basquet.pollenca/photos/a.1038842742809991/3034504293243816/?type=3&theater
  • Mini Masculí Preferent CERGAM van perdre contra el CB Porreres Sineu
  • Júnior Femení varen guanyar 97 – 36 contra el Consell
  • Infantil Femení Preferent B Morro i Sánchez Enginyers varen guanyar dins Sa Pobla, en un partit armònic sense cap exhibició
  • Premini Masculí 2011-2012 varen perdre contra Sa Cantera en un partit molt complicat pels pollencins
  • Infantil Masculí Preferent B vans guanyar dins Consell
  • Infantil Femení Especial Antoni Cànaves Arquitectura va guanyar per 56 a 59 contrsa Sa Indioteria
  • Infantil Femení Preferent C Restaurant Windsurf varen guanyar consa Sa Cabaneta
  • Mini Femení Especial Martí Decoració varen guanyar contra La Salle

Torneig de Nadal Joan Palomo

Dissabte dematí es va disputar el torneig de futbol 7 de Nadal organitzat pel club Joan Palomo. En aquesta 12a edició hi van participar 8 equips de veterans. Els tres primers classificats van ser el Campanet, els pollencins Joan Palomo i la Penya Ciutadella de Menorca.

Tots els participants van ser obsequiats amb una escultura del representatiu gall, sense fer distincions entre els vencedors i els derrotats. També van poder gaudir d’un dinar de germanor al Restaurant Sant Jordi, en el qual hi van acudir entre 100 i 110 comensals, segons apunten des de l’organització.

Pollença i Port FC

El primer equip del Pollença i Port FC va aconseguir una difícil victòria dins el Pla de na Tesa. Van aconsgeuir un 0 a 1 que els hi permet seguir lluitant per ocupar les posicions de play-off i poder disputar la fase d’accens a Preferent.

Pel que fa al futbol base, aquests han estat els resultats dels diferents equips:

  • Platges de Calvià vs. Juvenil: 0 – 0
  • Cadet A vs. Alaró: 0 – 3
  • Santa Mònica vs. Cadet B: 5 – 0
  • Infantil A vs. Campos Atl.: 16 – 0
  • Espanya de Llucmajor vs. Aleví: 2 – 4
  • Sineu vs. Aleví Atl.: 2 – 4
  • Aleví Atl. B vs. Spòrting Sant Marçal: 4 – 4
  • Benjamí Atl. vs. Juventud Can Picafort: 1 -1
  • Benjamí Atl. vs. Llosetense: 5 – 6

Els més petits també van tenir una jornada de protagonisme. S’ha celebrat una diada d’escoletes a Santa Margalida i una diada d’iniciació a Santa Maria. A continuació en podeu veure les imatges:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button