Esports

Nous èxits per al piragüisme del RCNPP

Entre el 23 i el l27 d’agost s’ha celebrat a Duisburg el campionat del món de piragüisme en aigües tranquiles. Aquesta edició era una finestra classificatòria per als Jocs Olímpics de l’any que ve. I com ja ens tenen acostumats, els alumnes del Reial Club Nàutic Port de Pollença han tornat a destacar

De fet, han aconseguit fer-se amb les medalles de campions del món i fins i tot una classificació per als JJOO!

Per la seva banda, els germans Joan Antoni i Maria Àngels Moreno, que ja van pujar-se al pòdium del mundial de piragüisme fa uns mesos, van tornar a estar al cim.

El primer, aconseguí fer-se amb la plata en C1 200m i, en C4 500m aconseguí l’or proclamant-se Campió del Món!

En aquesta ocasió, Maria Àngels Moreno es classificà per a la final d’ahir de C4 500m però malauradament no aconseguí pujar-se al pòdium. D’altre banda, els dos tindràn noves oportunitats per classificar-se per als JJOO en el campionat de l’any que ve.

Dues alumnes entrenades al RCNPP, una altre campiona del món i una classificada pels Jocs Olímpics

Qui si han pogut classificar-se per als Jocs Olímpics han sigut les competidores del RCNPP María José Maillard i Antía Jacome. Dues piragüistes de la península que entrenen aquí al club.

Maillard, per la seva banda, ha aconseguit ser campiona del món en la modalitat C1 1000m. I Antía Jacome ha aconseguit el pòdium amb tres plates: a C1 200m, C2 200m i C2 500m.

Aquesta darrera, Antía Jacome, ha aconseguit una doble classificació per acudir als JJOO celebrats a París el proper 2024. En les modalitats de C1 200m i C2 500m.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button