EsportsMunicipi

El RCNPP omple el medaller i dos germans pollencins, pòdium al mundial de piragüisme

Dos germans pollencins; Joan Antoni i Àngels Moreno, aconseguiren resultats brillants al mundial sub 23 de piragüisme que s’ha disputat a Auronzo (Itàlia) el cap de setmana del 7 al 9 de juliol.

Àngels Moreno aconseguí primer la medalla de bronze a la categoría C2 de 500m amb la seva companya gallega Antía Otero i sub-campiona del món a C4 sub-23 de 500m, col·laborant amb 3 palistes més: Antía Otero, Valeria Oliveira i Clàudia Couto.

Joan Toni Moreno per la seva banda, juntament amb Diego Domínguez, i també a la categoria sub-23, modalitat C2 de 500m aconseguí fer-se amb l’or amb una diferència de gairbé un segon menys per damunt dels segons classificat. Per altre banda, Moreno participà també als 500m sub 23 de C4, on juntament amb el seu company Domínguez, Daniel Grijalva i Jaime Duro. Aquest cop no arribaren al podi però sí que quedaren en una quarta plaça que té un gran mèrit.

Per altre banda, al campionat de Balears la participació dels benjamins i alevins del club també ha sigut un èxit aquest passat cap de setmana els dies 15 i 16:

  • -En modalitat C1 d’alevins Antoni Nadal Cànaves va guanyar aquest cap de setmana l’or per la diferència d’un segon sobre el seu perseguidor, adelantant-lo just a la línia de meta.
  • A la mateixa categoria i modalitat, Daniel Mancha Hinojal va remuntar fins la tercera plaça després d’haver volcat a la sortida, guanyant així una èpica medalla de bronze.
  • En aleví K1 Martina Vera Jaime quedà finalment a 5 segons de la segona classificada després d’una lluita de principi a fi
  • A la categoria K1 Benjamí Anthony Arias Paz aconseguí una medalla de plata després de perdre la posició a l’sprint final
  • També a K1 Benjamí Grace Ruby guanyà el bronze mantenint la tercera posició tota la carrera

Enhorabona a tots!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button