CulturaMunicipiPollença

El concert cloenda del Festival de Pollença, traslladat a Palma

Per previsions meteorològiques adverses, com hem anunciat avui matí, el concert de cloenda de la 62ª edició del Festival de Pollença haurà de ser traslladat al Teatre Principal de Palma com a mesura preventiva.

Les previsions meterològiques d’avui han activat un avís de tempesta per aquest diumenge que inclouen plujes de forta intensitat i fins i tot pedregades. Així, la organització del Festival s’ha vist obligada a canviar el lloc de l’esdeveniment. Els assistents al concert a càrrec de la Deutsche Kammerphilharmonie Bremen,Hilary Hahn al violí i la direcció d’Omer Meir Wellber hauràn, malauradament, de desplaçar-se a ciutat.

Si bé el Claustre de Sant Domingo suposa un indret immillorable per a intèrprets i assistents, el fet de no disposar d’una infraestructura coberta per a la realització d’esdeveniments culturals amb tanta solera com és el Festival de Pollença provoca aquest tipus d’entrebancs.

Així, la disposició del Cinema Capitol, una adquisició que l’Ajuntament efectuà ja el 2015, seria un indret perfecte per solucionar aquest tipus d’imprevistos. Dependrà de la rehabilitació d’un espai que, suposadament, hauria de ser pròxima degut a que no s’ha pogut arribar a materialitzar des de fa ja dues darreres legislatures.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button