Esports

Entrega de premis del Trofeu Cormorán

Un any més s’ha celebrat amb èxit aquest cap de setmana el prestigiós Trofeu Cormorán al Reial Club Nàutic del Port de Pollença. Una nova edició amb la visita de vaixells clàssics més internacional que mai, havent acudit embarcacions des d’altres ports d’Europa, per exemple França i Itàlia.

Per sort, les regates no han sigut afectades pel mal temps, donat que els dies de travessa foren el divendres i el dissabte.

Exhibició i competició

El Trofeu ha sigut un exemple d’exhibició d’embarcacions clàssiques, algunes centenàries. Tot un luxe per als espectadors de poder veure navegar autèntiques relíquies així com de poder veure les maniobres realitzades per més de 500 mariners.

Però també ha sortit a lluïr l’esperit competitiu en dues regates. El primer dia, el divendres, en una travessa com a primera prova que consistí en dos itineraris diferents; els vaixells clàssics van fer un recorregut coster per la badia. I, per la seva banda, els de classe ‘Fly Fifteen’ i creur R.I van fer un recorregut depenent de la direcció del vent; barlovento-sotavento.

Aquella primera jornada fou especialment bona pels regatistes locals. Les embarcacions Capità Api i el Celeste Di Mare, d’Ignasi Cabanellas i Amador Magraner respectivament, foren líders en les categories de clàssics i RI Esperit de Tradició.

El dissabte, en canvi, la competició consistí en una prova d’itinerari únic per a totes les categories, però de valor doble: una anada i tornada fins.

Els velers Mowgli (Clásicos), Celeste di Mare (RI Espíritu de Tradición), Kresal (RI Cláscicos), Lampo Rosso (RI) y Big Boy Nautica (Flying Fifteen) van ser finalment els guanyadors del Trofeu Cormorán-Vinyes Ca’n Axartell. Al seguent enllaç podreu visitar les puntuacions.

Finalment, s’entregà el passat dissabte un trofeu als equips guanyadors de les regates en un acte institucional a la terrassa del Club Nàutic, amb la presència del batle de Pollença, Martí March, la delegada del Moll, Joana Aina Campomar, i el president del Reial Club Nàutic Mateu Dupuy.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button