Esports

Cap de setmana d’èxits pels corredors pollencins

Aquest cap de setmana ha hagut molta presència pollencina a diferents esdeveniments esportius

Aquest ha estat un cap de setmana de córrer pels atletes pollencins i amb bons resultats obtinguts.

Per una part, Àngels Llobera va resultar guanyadora amb la primera posició a la Ecolo Trail realitzada a l’Izoard, França. A més, va quedar tercera també a la general. Un fet que va recalcar la pollencina, i que va semblar molestar-li, fou que “no m’han deixat pujar al podi amb els homes”. Així, Llobera, aconseguí arribar a meta recorrent 50km amb 3.000m+ de desnivell en 5,53h.

Àngels Llobera

Per altra part, el Club d’Atletisme de Pollença, fou partícep de la carrera nocturna XVI Cursa Ronda Murades de la ciutat d’Alcúdia el passat dissabte a vespre. Així, un bon grapat d’atletes van formar-ne part i, fins i tot, va haver-hi presència del club al podi amb Aina Vadell, la qual quedà tercera.

Un grup de corredors del Club//
Font: RRSS (compartida Facebook Club Atletisme Pollença)

A més, Secció de Muntanya Club Pollença també va tenir moviment aquest cap de setmana, amb la segona edició de la CxM Vertical Tramuntana, que va tenir lloc ahir i la qual forma part del Campionat de Balears. Amb una distància de 5.2km i 739 MD+, començava des de Lluc i la meta es situava a Galileu, a 1.174m d’altitud.

Durant l’esdeveniment i abans de la sortida del primer participant, pocs minuts abans de les 8,30h del matí, el Club va voler guardar un minut de silenci en memòria de Miquel Amengual, amic i company del club a qui hem perdut fa unes setmanes.

Font: rrss Secció de Muntanya
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button