Municipi

Mor Miquel Amengual, històric de la Secció de Muntanya i de l’esport pollencí

Fem un repàs pel seu recorregut esportiu i polític al municipi

Aquest vespre ens ha deixat Miquel Amengual Grimalt a causa d’una malaltia, als 59 anys. Miquel va ser un dels primers corredors per muntanya que hi va haver a la Secció de Muntanya Club Pollença amb “un parell de resultats molt bons”, ens expliquen des del Club. També feia de guia a algunes excursions i havia estat membre de la Junta Directiva. A més, conten, “sempre donava una mà en l’organització de les curses, sobretot amb la del Tomir”.

Des d’aquí volem fer-li un petit homenatge a qui formà part de l’esport pollencí, essent també entrenador, president i atleta al Club d’Atletisme de Pollença. A més, també va fer vida política al municipi ja que, fou secretari general de la delegació pollencina del Partit Socialista de Mallorca (PSM).

Des de la secció, li han dedicat aquestes paraules:

“Miquel, Podríem escriure moltes coses, però ara mateix no surten. Senzillament, gràcies. Gràcies infinites per tot el que has fet per la Secció, per Pollença i per l’esport. Siguis on siguis, no deixis de pujar muntanyes. T’estimarem i et recordarem sempre”.

DEP

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button