Esports

Èxits d’esportistes pollencins a Benasque, Eivissa i Lloseta

Aquests són els resultats esportius del passat cap de setmana a Pollença

Àngels Llobera, segona a la Gran Marató Muntanyes de Benasque

Àngels Llobera va fer segona a la Gran Marató Muntanyes de Benasque. El passat cap de setmana, la corredora pollencina va participar en la cursa de 45 quilòmetres i 2.700 metres de desnivell per diferents valls del Pirineu aragonès. Llobera va fer un temps de 6 hores i 48 segons arribant a meta en la segona posició, després de la també mallorquina Amanda Martín.

Jornada completa de judo a Lloseta

El passat dissabte es va celebrar una jornada completa de judo a Lloseta, al matí es va fer el Campionat de Balears de Katas; KATAME NO KATA, on Jaume Simó i Lluís Escandell foren els 1rs classificats.

A la tarda es va fer el l Control Escolar Promeses 2020/21

Sub11:
Angels Portella 2na
Joan Cifre 1r
Jordi Rabassa 2n
Alejandra Roca 3ra
Sarah Tudorache 2na
Júlia Diaz 1ra
Júlia Trujillo 1ra
Marc Castarnado 1r
Dani García 1r
Javi García 1r
Jose Huertas 1r
Tomeu Amengual 1r
Adrià Castarnado 2n
Isaac Ramos 2n
Nico Martin 2n
Álvaro Piñero 2n
Joan Pere Martín 3r
Lucas García 3r
Sergi Mayol 3r

Sub13
Joan T Jiménez 2n
Aina Rojo 1ra
Aina Jordà 1ra
Marina Rueda 3ra
Josep Diaz 2n

El Club pollencí Mallorca Nord Judo va ser el que comptà amb més representació al l Control Escolar Promeses.

Victòria del Pollença i Port Futbol Club

El passat diumenge 13 de juny es va disputar el darrer partit de la lliga amb la victòria de l’equip pollencí 3 – 0 front un Platges de Calvià “B”. El jugador Juan M. Calvente ficà el primer gol al minut 52 i Joan Toni Martorell fou l’autor dels dos gols següents; al minut 60 i 67, respectivament.

L’equip va guanyar a casa i ara els espera una setmana per centrar-se totalment en el Play-off.

Bàdminton a Eivissa

El companyerisme i el bon rollo foren les notes predominants a Eivissa entre els membres del Club Badminton Pollença. El club se’n torna a Mallorca amb dues medalles de Plata i quatre bronses i un joc que “cada dia s’apropa als altres equips balears de Bàdminton”, expressa el president, Marc Monzonis.

Les més petites del grup destacaren a l’Individual sub 13 quedant na Zinab tercera i na Caterina quarta. Els dobles no es van poder disputar a causa de la poca inscripció i les jugadores del club varen haver de jugar una categoria per damunt (sub 15). A aquesta, “no varen tenir cap possibilitat d’èxit encara que amb partits molt bons”.
Les més grans amb la seva línia habitual no destacaren als individuals, però quedaren quartes en els dobles després de “les esclatants germanes Garcia i germanes Hernan que semblen imparables”, manifesten des del Club.

Pel que fa a els veterans, el fet que només es pogués disputar la categoria d’individual masculí per falta d’inscripcions va fer que n’Stannia hagués de disputar tots els partits en categoria absoluta. Això la va relegar a la quarta plaça “amb individuals jugant contra al·lotes vint-i-cinc anys més joves que ella”. “Als dobles va ser una altra història, ja que amb en Youssef es varen alçar amb la medalla de plata perdent a la final contra l’equip del Calvià”.
Pel que fa els individuals en Tomeu no va passar ronda en caure davant el seu company d’equip en Miquel Àngel que va fer el millor torneig de tota l’expedició quedant tercer en individual senior i segon als dobles masculí amb el seu company Marc.
El partit de la jornada fou la semifinal d’en Youssef que va anar a tres sets i més de mitja hora de partit un partit final que “ens va deixar a tots bocabadats”.

El divendres el Club tendrà les actualitzacions dels ranquings que de ben segur colocaran al l’equip ben amunt als ranquings de Espanya. 

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button