CulturaMunicipi

Anegats omple de màgia el Claustre de Sant Domingo

El grup de rock ha presentat el primer volum del seu darrer disc, Retorn, i ha donat el sus al Mythical Festival en la seva versió més atípica

La tornada del grup de rock mallorquí Anegats als escenaris va fer vibrar el passat vespre de diumenge un centenar de persones al Claustre de Sant Domingo. La banda creada a Son Servera l’any 1994 per Pep Álvarez, José Juan Umbert i Paco González, va complir la seva promesa de fer que cada nit sigui la millor si els Anegats ens canten una cançó. O dues. O tres. O ens ofereixen un concert sencer com fou el cas.

Just en començar a sentir-se els primers acords, Anegats varen encendre l’atmosfera del Claustre, el públic va esclatar en una catarsi que la banda va anar teixint al llarg de tot el concert i que es va mantenir fins al final. La banda va fer vibrar als seguidors temes coneguts i també de nous, que els serverins han incorporat al primer volum del seu darrer disc, Retorn, donant així el sus al Mythical Festival en la seva versió més atípica.

Des de Balearslive i Som Pollença, aquest ha estat el primer concert que hem realitzat post pandèmia. Molt contents amb el resultats ja que va ser tot un èxit i la gent es va volcar molt.

A continuació us deixem diversos vídeos perquè pugueu reviure l’ambient que va viure Pollença ahir vespre.

Font: Jaume Cifre Costa
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button