Esports

Regata d’Altura al RCNPP des de Barcelona

El Trofeu Alonso Echegaray es cel·lebrarà aquest cap de setmana amb sortida des del Club Marítim Port de Ginesta

Aquest pròxim cap de setmana s’enceta amb la XXIII edició de la Regata d’Altura per a embarcacions de creuer a vela, del Trofeu Alonso Echegaray, una prova puntuable per al Campionat de Catalunya d’Altura, Solitaris i A Dos. Començarà demà, divendres 21 de maig, des del Club Marítim Port de Ginesta (Barcelona), fins diumenge, 23 de maig, que acabarà al Reial Club Nàutic Port de Pollença.

El programa que es seguirà aquests dies, es regeix per la sortida de la regata a les 16h del divendres, des del CM Port de Ginesta, després d’haver-se formalitzat les inscripcions, haver-se entregat la documentació i la bossa del Capità, així com també un cop s’hagin realitzat les reunions de patrons.

Des d’aquest moment de sortida, tindran fins diumenge 23 a les 00:01h per arribar al RCN Port de Pollença, fent un recorregut que, com a mínim, té una distància de 104’MN. Posteriorment, cap a les 12h del migdia, es farà l’entrega dels trofeus als qui hagin resultat guanyadors.

Hi ha diferents categories de creuers a vela que poden participar-hi: ORC (creuers monocasc amb certificat rating ORC), PROMOCIÓ (creuers monocasc amb rating estimat), o segons la tripulació, TRIPULACIÓ COMPLETA (amb 3 o més tripulants), SOLITARIS (amb 1 sol tripulant), A DOS (amb dos tripulants), TRAINING (barques amb llista 6ª amb patró professional o amb experiència demostrable).

Cal destacar que, per a poder formar una categoria, serà indispensable que hi hagi almenys 5 barques inscrites. A més, podrà subdividir-se una mateixa categoria que compti amb molts participants, en diferents classes, en funció del seu any de disseny y/o eslora, segons el criteri del Comité de la Regata.

Cartell de l’esdeveniment
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button