Cala Sant VicençFormentorMunicipiPollença

L’Ajuntament obr les adjudicacions pels serveis de platja d’aquesta temporada

Les concessions de platges que impliquen hamaques, sombrilles i xibius tendràn validesa fins a la temporada del 2023

Després de les sancions i confusions viscudes a la temporada anterior, afectada principalment per la crisi sanitària; sembla que enguany la normalitat torna als tràmits. Encara que l’apertura de les licitacions arriba just a les portes d’una temporada incerta i molt inestable.

Els serveis a adjudicar versen sobre la possibilitat d’explotació de les hamaques i sombrilles, a més de les concessions pertinents per als xibius ubicats sobre l’arena. Aquestes licitacions tendrien validesa des d’aquesta temporada del 2021 a la del 2023.

L’anunci s’ha publicat al BOIB amb data de 18 de maig de 2021 i dona inici als tràmits

Mitjançant la resolució de Batlia del passat 18 de maig, l’Ajuntament de Pollença anuncia els plecs de clàusules administratives particulars i prescripcions tècniques per a la cessió a tercers de l’explotació i ocupació de bens del domini públic marítim terrestre estatal.

L’expedient de contractació ja ha estat aprovat i es tramitarà mitjançant un procediment obert amb certs criteris d’adjudicació i tramitació d’urgència; ja que la temporada, malgrat les restriccions que encara resten, és incipient. Els plecs de condicions es troben en el perfil del contractant de l’Ajuntament de Pollença. Una vegada publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears, es convoquen simultàniament les licitacions.

Segons la disposició del BOIB, es concedeixen deu dies naturals per presentar les propostes que s’hauràn de presentar de forma electrònica a la Plataforma de Contractació del Sector Públic d’aquest òrgan.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button