CulturaMunicipiPollença

L’Ajuntament celebrarà el Dia Internacional de Commemoració en memòria de les Víctimes de l’Holocaust

L'acte tendrà lloc el pròxim 27 de gener a les 12:00 h davant la porta de l'Ajuntament

El pròxim 27 de gener, l’Ajuntament de Pollença, a través de l’Àrea de Memòria Democràtica i la Comissió de Memòria Històrica, s’uneix a la commemoració del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust. Aquesta iniciativa representa un acte de respecte i reconeixement a totes les víctimes del feixisme, recordant els esdeveniments tràgics que van marcar la història.

A les 12:00 h d’aquest dissabte, enfront de la porta de l’Ajuntament situada en l’escala del Calvari, on s’erigeix la pedra de la memòria, es durà a terme un acte significatiu. Aquest esdeveniment inclourà una ofrena floral com a mostra de solidaritat i repudi al feixisme, així com un sentit homenatge a totes les víctimes que han sofert a les mans d’aquesta ideologia.

La condemna al feixisme i la reflexió sobre els fets històrics seran l’eix central d’aquest acte commemoratiu. La pedra de la memòria, testimoni silenciós de la història local, serà el símbol que guiarà aquesta jornada de record i reflexió. Per aquest motiu, l’Ajuntament convida a la comunitat a unir-se a aquest acte, subratllant la importància de mantenir viva la memòria històrica i continuar promovent els valors de pau, tolerància i respecte.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button