CulturaEu MollMunicipiPollença

Els Reis d’Orient es van acostant al municipi de Pollença

Activitats prèvies a l'arribada dels Reis i cavalcades del 5 de gener

L’atmosfera es veu ja impregnada d’expectació i somnis. Els infants de Pollença es preparen per a rebre als mítics visitants que porten la màgia des del municipi fins a Orient.

Des d’avui fins al dia 4 de gener, els nins i nines de Pollença podran deixar les seves cartes a les bústies reials. Aquestes es troben a quatre punts diferents: la Plaça Major, el Convent, la Placeta del carrer Jaume lll i al carrer Sant Jordi. Al Port de Pollença, en canvi, arriben els Missatgers Reials aquesta tarda, amb un cercavila que començarà a la plaça Miquel Capllonch a les 18 hores. Ja a les 19 h, a la Plaça Miquel Capllonch, tendrà lloc la recepció de cartes que seran portades als Reis d’Orient.

Així, el poble es vesteix des d’avui de color i emoció, i les cartes són símbol de somnis i desitjos per aquest nou any que acaba de començar. Un ritual encantador i que enlluerna d’esperança els ulls de la gent.

Els reis Melcior, Gaspar i Baltasar, amb els vestits resplendents, recorreran els carrers de Pollença i del Moll el dia 5 de gener. Com marca la tradició d’aquesta desfilada acolorida i majestuosa, amb carros adornats i llums. Les cavalcades sortiran a les 18:30 hores des de la plaça del Monument (Pollença) i des de la plaça Miquel Capllonch (Port).

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button