CulturaEu MollMunicipi

Ainbo, la pel·lícula de demà al Cinema a la Fresca

Demà torna el Cicle de Cinema Familiar a la Fresca. Segurament, un poc més fresc que en les darreres ocasions després de la baixada de temperatures. I, novament, al passeig Saralegui número 1, just al davant de l’oficina de turisme serà l’enclau on els companys de Balearslive muntin la Pantalla Led gegant i l’equip de sò.

En aquesta ocasió, la sinopsi de la pel·lícula torna a tenir, com totes les altres, contingut d’animació per als infants i també reflexiu. La pel·lícula Ainbo és, per començar, una oportunitat per introduïr-se a la mitologia amazònica.

L’argument de la pel·licula, de coproducció Peruana, es desenvolupa precisament a la selva tropical. Per això, la història es basa en la mitologia, fàbules, personatges i llegendes amazòniques les quals amaguen personatges i històries deconeguts per al públic occidental.

I en aquest ambient, el nus de la pel·lícula té a veure amb la destrucció d’aquest entorn salvatge i paradisíac, amenaçat per la mineria i la tala de boscs. Un problema ben real i sobre el que cal, des de fa dècades, prendre consciència.

Així, l’ambient policromàtic de la selva, que estimula als més petits, l’aprenentatge de llegendes i fàbules d’ultramar i la presa de consciència sobre el tenir cura de l’entorn és el que ofereix ‘AINBO, l’esperit de l’amazones’.

La pel·lícula començarà a emetre’s a les 21.00h!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button