Municipi

Sols queden uns dies per poder apuntar-se al sopar a la fresca

El sopar a la fresca és d’aquells dies que recorden a quan al poble la gent seia a la fresca a fora dels seus portals i xerrava i xafardejava, fent poble. A quan tothom es saludava pel carrer o es donava el bon dia, tot i no tenir amistat, per simple cordialitat.

Un dia on es pot sortir al carrer per desocupar-lo de cotxes i ocupar-lo de persones. Per fer grup, família i comunitat. Algunes associacions, com Ca’n Bum, us ofereixen poder apuntar-vos hi per sopar amb ells si no teniu on anar. Quina millor manera de reunir-se veïns i veïnes?

Per a poder fer la sol•licitud per a reservar el carrer, es pot fer fins el proper dimarts 29 d’agost (per telèfon o presencialment) a l’Ajuntament de Pollença (971 530 108), a l’Oficina Municipal del Port de Pollença (971 867 404) o a l’Oficina de Turisme de la Cala (971 533 264).

L’Ajuntament obsequiarà amb una esnaïmada a aquells qui s’apuntin!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button