Cultura

Es presenta el Programa d’actes del Dia de les Illes Balears

Avui la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido Rodríguez, ha ofert una roda de premsa per presentar el Programa d’actes del Dia de les Illes Balears 2022.

Mercedes Garrido ha exposat que aquesta edició és una diada molt especial de retrobament, ja que, es recupera la normalitat i la presencialitat als actes i activitats en aquest dia tan assenyalat per la nostra comunitat. Ha volgut comunicat que “malgrat totes les adversitats que han estat moltes aquests darrers temps, som una societat lluitadora i solidària que treu el millor quan mes fa falta i que de forma conjunta és capaç de recuperar-se i tirar endavant.”

El programa comptarà amb més de 255 activitats repartides entre les quatre illes. A Palma es duran a terme unes 164 i més de 30 activitats es realitzaran a la Part Forana, repartides entre els municipis participatius. Per altra banda, s’han contemplat 30 propostes a Menorca, 23 a Eivissa i 8 a Formentera.

El 28 de febrer tindrà lloc l’acte central de la diada, amb l’acte institucional d’entrega de medalles d’Or i els Premis Ramon Llull, màxims guardons de la nostra comunitat. La consellera, també ha assenyalat que enguany és recuperar el mercat tradicional i artesanal tan característic d’aquesta diada.

Per altra banda, Francesc Miralles, director general de Relacions Institucionals i Cooperació Local, ha comunicat que en aquesta edició: ” s’ha perseguit elaborar un programa que aposti per la cultura de les Illes Balears amb grups artístics i musicals de totes les illes, amb la sisena edició d’illes d’arts al Casal Solleric i les actuacions dels guanyadors d’Arts jove 2021, com a mostra dels creadors illencs.”

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button