Municipi

Excursió a Coves Blanques un itinerari per tota la família 

Mallorca és un lloc màgic ple de búnquers, talaies i altres elements de defensa a les costes, aquests eren punts estratègics de defensa.

L’excursió a les Coves Blanques és perfecta per fer amb nins i recórrer un itinerari carregat d’història que cal ser recordada. El camí era conegut com el camí dels presoners, ja que, va ser construït per ells a principis dels anys quaranta del segle passat, durant la postguerra.

La ruta s’inicia des de Cala Sant Vicenç, al final de l’Avinguda Cavall Bernat a mà esquerra veurem un cartell de fusta que indica el punt de sortida. S’ha de caminar per un petit tram de carretera amb una lleugera pendent, però de seguida a mà esquerra es veu el camí de terra que hem de prendre i que ens endinsa en un bosc.

Seguint aquest camí arribem a una bifurcació, anem a la dreta fins a arribar a un reixat situat a mà dreta amb un petit monument dedicat a la memòria dels presos republicans. Des d’aquest punt tan sols hem de seguir el camí durant 35 minuts per arribar a les coves. El paisatge és meravellós amb vistes dels penya-segats de la Serra del Cavall Bernat i l’illot del Colomer.

Arribarem a una esplanada o podrem veure l’accés a les coves, des d’aquest punt podeu endinsar-os dins un curt passadís excavat a mà amb pic i pala pels presos republicans. I ens trobarem dins la cova. 

Més propostes de senderisme a Turisme Petit: https://www.turismepetit.com/

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button