CulturaMunicipiPollença

L’artista Nahuel Sellanes plasma el gall de Pollença

Aquest és el nou projecte de 'Naus', un símbol molt representatiu del poble

L’artista Nahuel Sellanes es dedica principalment al tatuatge i al grafiti. Avui, divendres 30 de juliol, ha estat l’encarregat de donar-li vida al mural del pàrquing del bar Camp de l’Om de Pollença.

Sellanes ens ha explicat que el procés d’elaboració d’aquesta obra durarà un dia, ja que, a hores d’ara, no està acabat. El propietari de l’aparcament i el del bar, van ser qui es posaren en contacte amb l’artista perquè pintes el mural. A més, conta que quan li varen exposar una proposta totalment diferent, a ell se li va ocórrer aquesta idea “tan representativa del poble, amb el gall de Pollença” i la van acceptar.

És cert que el seu estil es marca més dintre el grafiti, però aquesta vegada ha optat pel cubisme. Ja que, “l’estil del grafiti tal vegada podia crear controvèrsia a alguna gent del poble i el cubisme és més senzill -visualment-“.

Nahuel convida a tothom a què vegi el petit mural, ubicat al Carrer Cecili Metel que a partir d’aquest capvespre estarà finalitzat.

A continuació, pots veure algunes imatges de l’artista treballant, aquest matí:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X