Cultura

La vida real i la somiada a les mans de Maya Ems, escriptora pollencina

Així és la novel·la d'Elisa Melero: romàntica, eròtica i divertida que et transportarà als anys cinquanta

Elisa Melero Sánchez és una escriptora pollencina que sempre li ha agradat escriure, però fins que no ho ha “tengut clar”, no s’ha “llençat”, ens explica. Fa uns mesos que s’ha estrenat amb aquesta nova faceta amb el seu primer llibre: ‘Los sueños del más allá’. Ho ha fet sota el pseudònim Maya Ems, el qual és la combinació de l’abella Maia amb les inicials del seu nom complet.

El llibre tracta de Sofia, una apreciada infermera que treballa en un hospital al costat de la seva parella que és cirurgià. Des de fa un mes, la persegueix un somni insistent que farà que la seva vida privada es trontolli. En aquest llibre podràs recórrer al costat de Sofia dues vides, la real i la dels seus somnis, i viatjar al seu torn entre el present i el passat. Un passat que et conduirà als anys cinquanta i despertarà molts records donant així un toc molt especial a aquesta novel·la. Qui apareix en aquest somni que tant pertorba i atrau Sofia? On la conduirà? Quina vida triarà, la real o la somiada?

  • En quin moment et vas animar a escriure el teu primer llibre?

Sempre he tengut diverses històries al cap, però cap em convencia. Un dia em vaig despertar i em vaig dir: “ja tenc un inici, nus i desenllaç que encaixen entre ells”. Així que em vaig posar a investigar i recollir totes les dades necessàries perquè una vegada comencés, ho tingués tot preparat per poder seguir escrivint sense interrupcions.

  • Estàs contenta amb la rebuda que està tenint?

Sí, molt contenta! Perquè no m’esperava aquesta gran acceptació. Em sent molt acompanyada, sobretot pel meu poble. Des d’aquí vull donar les gràcies de nou a cada un dels meus lectors independentment siguin de Pollença o de qualsevol part del món.

  • Què li diries al lector, abans de llegir el llibre?

Doncs li diria que l’ajudi a desconnectar de la seva rutina i que en gaudeixi, ja que té un punt d’intriga que el sorprendrà. Alhora que té un toc romàntic, eròtic i divertit. També podrà viatjar a la dècada dels anys cinquanta donant un toc especial a la novel·la.

  • On es pot aconseguir el teu llibre?

Es pot comprar a Amazon, tant en paper com en digital. A part, me’ls poden encarregar a mi directament a través de les xarxes socials: Maya Ems. A finals d’aquest mes rebré una altra comanda.

  • On et pot trobar la gent pròximament?

Doncs tenc previst -si la situació actual ho permet-, fer una presentació a Pollença, el dia 28 de maig a les 19.30 hores a la biblioteca de Can Llobera. El dissabte 12 de juny, estaré a Alcampo, a l’entrada que dóna a l’aparcament subterrani. I el 24 de juny faré una altra presentació a Alcúdia, a les 19:30 a la biblioteca de Can Torró.

  • Tens projectes i metes en ment?

Ara mateix m’estic dedicant a aquesta novel·la. Però sí, tinc diverses idees en ment. La meva meta seria poder dedicar-me amb el temps al món de la literatura.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button