EsportsFormentor

Winner Anacona, Guanya al mirador del Colomer

L'etapa de 161 quilòmetres s'ha disputat entre Andratx i el Mirador del Colomer.

El corredor Winner Anacona Gómez (Arkea Samsic) aconsegueix una espectacular victòria en solitari en el Trofeu Port d’Andratx – Mirador del Colomer (Pollença), tercer trofeu de la Challenge Ciclista Mallorca que s’ha disputat sobre 161 quilòmetres entre Andratx i Mirador del Colomer a Formentor. El ciclista colombià, que obté el seu primer triomf de la temporada, va rebre, a més, al podi el reconeixement com el corredor més combatiu d’aquesta prova.
L’escalador boyacense va prendre la iniciativa a l’atac a poc més de trenta quilòmetres per a la meta, arribant en solitari amb diferència sobre Vegard Stake Laengen (UAE Team Emirates) i Mikel Iturria (Euskaltel-Euskadi) que no ha aconseguit resistir la fortalesa del colombià en l’escalada final, arribant a la segona i tercera posició.
La cursa profesional mallorquina tancarà demà la seva XXX edició amb el Trofeu Alcúdia – Port d’Alcúdia de 160 quilòmetres.